Image Alt

Wat wij doen

  /  Wat wij doen

Wat wij doen

Looten Real Estate (her-)ontwikkelt, investeert en beheert vastgoed in West-Nederland. Daarbij ligt onze focus op de provincies Noord-Holland en Zeeland.

Heinkenzand2

(Her-)ontwikkeling van vastgoed:

Of het nu gaat om de herontwikkeling van bestaand vastgoed of nieuwbouw bij Looten Real Estate bent u aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, eerlijk advies en korte lijnen kunnen wij razendsnel handelen. De complexe materie van ontwerp, vergunningaanvraag, bestemmingsplanwijziging, vereiste onderzoeken, bouw en de uiteindelijke verhuur of verkoop behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dat maakt Looten Real Estate de betrouwbare partner als het gaat om vastgoedontwikkeling.

Investeringen in vastgoed:

Ook investeren wij in vastgoed. Hierbij zijn wij op zoek naar beleggingspanden in de regio’’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Of het nu gaat om woningen, winkels of horecavastgoed; wij zien uw aanbod graag tegemoet.

Beheer van vastgoed:

De rompslomp van het bezit van vastgoed nemen wij graag voor u uit handen. Het administratieve  beheer en onderhoudsbeheer kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om 1 pand of een omvangrijke vastgoedportefeuille; wij doen u graag een passend voorstel. Hierbij staat ontzorgen voorop. Alle werkzaamheden, van het innen van de huur tot het laten verrichten van onderhoudswerkzaamheden, worden door ons geregeld. Uiteraard wordt u door ons op de hoogte gehouden van al hetgeen er speelt aangaande uw vastgoed.

Informatie over diensten

Looten Real Estate staat klaar om u te helpen en te adviseren

  Laatste projecten

  Deskundigheid

  Eerlijk advies

  Korte lijnen

  Snel handelen

  × Stuur ons een bericht!