Luxe appartementen Heinkenszand

12 huurwoningen in aanbouw

Op de hoek van de Kerklaan en de Dorpsstraat in Heinkenszand wordt gebouwd aan de Heeren van Schengen. Het kleinschalige nieuwbouwplan oogt als een compilatie van verschillende Herenhuizen. Het tegendeel is waar.

 

Achter de charmante gevels van dit appartementencomplex gaan 12 luxe huurappartementen schuil. Allemaal net even anders, altijd heerlijk ruim én voorzien van een fijne buitenruimte, berging en privéparkeerplaats.

 

Bent u op zoek naar een ruime huurwoning, voorzien van alle luxe, midden in het gezellige winkelhart van Heinkenzand? Laat uw licht eens schijnen op dit nieuwbouwplan.

 

Als u vragen heeft, neem dan contact op met Looten Real Estate. Wij helpen u graag. Kies voor de Heeren van Schengen en geniet dit jaar nog van een gloednieuw appartement op een prachtige plek. De oplevering staat gepland in het 4e kwartaal.

Projectplan

Het woningaanbod

Het woningaanbod

De Heeren van Schengen bestaat uit totaal 12 appartementen en 3 of 4 bedrijfsruimten op de begane grond. Vast staat dat in één van de ruimten een restaurant komt. Daarmee voegt de nieuwbouw zich naadloos in het bestaande winkelhart.De 12 appartementen verschillen allemaal van elkaar in indeling, grootte en ligging.

 

Op de begane grond komen 2 appartementen met tuin. De andere 10 appartementen hebben een balkon of terras, zodat u altijd een fijne plek heeft om buiten te zijn.

Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze of als u vragen heeft over het appartement van uw voorkeur.

Aanbod commerciële ruimte

De Heeren van Schengen bied tevens commerciële ruimten te huur aan. De huurprijs voor deze ruimten bedraagt € 140,- per m2 per jaar exclusief btw.

Specificaties

Huurwoningen Heeren van Schengen

12 woningen

12 luxe appartementen
verhuurbare commerciële ruimten

Commerciële ruimten

3 of 4 bedrijfsruimten
Parkeergelegenheid Heeren van Schengen

Parkeren

Eigen parkeergelegenheid
Nieuwwoningen Heinkenzand

Locatie Heinkenszand

Midden in het centrum van Heinkenszand
Oplevering Heeren van Schengen

Oplevering

De oplevering staat gepland voor najaar 2021

Lift aanwezig

Trappenhuis met lift ontsluit 9 appartementen

Aangeboden huurwoningen

Meer weten?

Meer weten over het project Heeren van Schengen in Heinkenszand? Looten Real Estate voorziet u graag van de gewenste informatie. Tevens kunnen huuraanvragen per direct worden ingediend.

× Stuur ons een bericht!