Huur appartement Heinkenszand

Heeren van Schengen appartement 9

Huurprijs:  € 1.590,- per maand

Huur appartement Heinkenzand

Luxe huur appartementen

Op de hoek van de Kerklaan en de Dorpsstraat in Heinkenszand wordt gebouwd aan de Heeren van Schengen. Het kleinschalige nieuwbouwplan oogt als een compilatie van verschillende herenhuizen. Het tegendeel is waar. Achter de charmante gevels van dit appartementencomplex gaan 12 luxe huurappartementen schuil. Allemaal net even anders, altijd heerlijk ruim én voorzien van een fijne buitenruimte, berging en privéparkeerplaats.

Bent u op zoek naar een ruime huurwoning, voorzien van alle luxe, midden in het gezellige winkelhart van Heinkenzand? Laat uw licht eens schijnen op dit nieuwbouwplan. Als u vragen heeft, neem dan contact op met Looten Real Estate. Ons team helpt u graag. Kies voor de Heeren van Schengen en geniet medio oktober 2021 van een gloednieuw appartement op een prachtige plek.

Appartement 9 is het grootste appartement van de Heren van Schengen. Het ligt op de 2e verdieping en heeft 2 zeer riante slaapkamers, een groot terras en een prachtige woonkamer met veel sfeer door het hoge puntdak. De volledig uit glas opgetrokken gevel bij het terras zorgt ervoor dat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Kiest u voor dit appartement? Dan geniet u straks van 107 m² woonoppervlakte.

 

 • 3-kamerappartement van 107 m²
 • 2e verdieping
 • Verhuur inclusief luxe sanitair en complete keuken
 • Met privéparkeerplaats en extra berging
 • Comfortabele vloerverwarming
 • 3-kamerappartement van 107 m²
 • 2e verdieping
 • Verhuur inclusief luxe sanitair en complete keuken
 • Met privéparkeerplaats en extra berging
 • Comfortabele vloerverwarming

 

Luxe afgewerkt

Zoals u van een huurappartement in dit prijssegment mag verwachten, is de afwerking luxe. De appartementen worden verhuurd met een inbouwkeuken voorzien van een geïntegreerde koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De badkamers krijgen allemaal een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Het sanitair van Villeroy & Boch en de tegels hebben een moderne, frisse kleurstelling: wit sanitair en wandtegels en antracietkleurige vloertegels.

 

Comfortabel

Geniet straks van comfortabele vloerverwarming. Afhankelijk van het appartement wordt deze aangestuurd via een cv-ketel of een luchtwarmtepomp. De ventilatie vindt plaats door afzuigventielen in de toilet, douche, keuken en toevoer gebeurt via zelfregelende ventilatieroosters in gevel of op het glas. Dit zorgt voor een heel aangenaam binnenklimaat.

 

Duurzaam en energiezuinig

De appartementen zijn modern vormgegeven en heel duurzaam door toepassing van de laatste technieken. Dankzij de uitstekende isolatie, de zonnepanelen op het dak en de manier van bouwen is de Heeren van Schengen energiezuinig. Dat ervaart u straks in het wooncomfort én de lagere energierekening.

Uitleg zorg en service-app

 

Kleine moeite, groot gemak

Alle appartementen – met uitzondering van nummer 11 en 12 – zijn geschikt voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar tegelijkertijd hulp in de nabije omgeving nodig hebben of in de toekomst op prijs stellen. Dankzij de schuifdeuren in de slaapkamer en badkamer, drempelloze overgangen en een slim huisbesturingssysteem (met onder andere valdetectie en alarmering) kunt u hier wonen als u al een zorgvraag heeft.

 

Zonder afnameverplichting bieden we u de diensten en het zorgconcept van CuraeVitelbalie aan. Zorgen dat de hond wordt uitgelaten of oppas regelen voor de kat. Een schoonmaakster inhuren of een klusjesman vragen om hulp bij het ophangen van een gordijnrails. U regelt het straks allemaal gemakkelijk via de app die voor de Heeren van Schengen beschikbaar wordt gesteld. Voor 12 euro per maand organiseren we alle benodigde zorg in samenwerking met lokale partners. Meer informatie vindt u op www.curaevitelbalie.nl of bel naar 0113 79 45 51.

Huur-Appartementen-Heinkenszand-9

Fijn thuiskomen in de Heeren van Schengen

 

De Heeren van Schengen prijkt straks op de hoek van de Kerklaan en de Dorpsstraat. Wie Heinkenszand een beetje kent, weet dat dit een gezellige plek is met alle voorzieningen van het dorp direct binnen handbereik.

 

Kom straks aan op de fiets en plaats deze in uw eigen berging die direct vanaf de straat bereikbaar is. Natuurlijk is er een stroompunt in de berging, zodat u uw elektrische fiets kunt opladen. Voor uw auto is een privéparkeerplaats beschikbaar op het terrein achter het gebouw. De Heeren van Schengen heeft twee entrees, waarmee het kleinschalige, geborgen gevoel benadrukt wordt. Eén trappenhuis heeft een lift en ontsluit de appartementen 1 tot en met 9. Het andere trappenhuis heeft alleen een trap en ontsluit de appartementen 10, 11 en 12.

Heinkenszand is een klein dorp met verrassend goed voorzieningenniveau. Daar profiteert u optimaal van, want de Heeren van Schengen ligt midden in het dorpshart. In het dorp vindt u alles voor de dagelijkse levensbehoefte en net dat beetje meer. Er zijn volop sportmogelijkheden en de zorgvoorzieningen zijn prima. Om de hoek van Heeren van Schengen vindt u de huisarts en apotheek.

 

Heinkenszand lig in het mooie Zeeland precies tussen Goes en Middelburg. Twee prachtige steden waar altijd van alles te doen is. Ga er lekker winkelen, geniet van de goede horeca en bezoek het theater. Wilt u nog meer? U bent met 50 minuten in Antwerpen en het gezellige Bergen op Zoom bereikt u met een half uur. Het spreekt voor zich dat u vanuit Heinkenszand zo naar het strand rijdt. Wat een fijne plek om te wonen.

Maak een afspraak

  × Stuur ons een bericht!